logo aangepast

menu

Over ons

Mondhygiënistenpraktijk Linda Adriaanse

Op 12 juni 1989 zijn wij de mondhygiënistenpraktijk gestart, toen der tijd was dit alleen Linda, inmiddels is ook Anika werkzaam in de praktijk. Mondhygiënistenpraktijk Linda Adriaanse is gelegen in Landsmeer in de Zonnedauwstraat, dit is zo’n 15 minuten rijden vanaf Amsterdam centraal en Purmerend.

Wij onderscheiden ons door de vriendelijke service en de behandelingen van hoge kwaliteit. Doordat wij een kleine praktijk zijn kennen wij al onze patiënten persoonlijk en kunnen wij u altijd de beste persoonlijke aandacht geven.

Mondhygiënist in Landsmeer

Linda Adriaanse

Linda is sinds 1984 mondhygiëniste, zij heeft haar diploma behaald aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Zij heeft van 1984 tot 1988 en van 1984 tot 1991 gewerkt bij resp. tandarts B.A. Stevens (Amsterdam) en tandarts M.A. Burgers (Heemstede/Hoofddorp).

Sinds 1988 is Linda zelfstandig gevestigd en sinds 1989 heeft zij haar eigen praktijk in de Zonnedauwstraat in Landsmeer. Linda is aangesloten bij de NVM, het KRM, de NVvP en staat in het diplomaregister

Anika Groeneweg

Anika heeft in 2004 haar opleiding Mondhygiëne afgerond aan de Hanze Hogeschool Groningen. De afgelopen jaren heeft ze gewerkt in verschillende praktijken en heeft ze een bijzondere affiniteit gecreëerd voor het behandelen van angstige patiënten en behandelen van patiënten met (gevorderde) parodontitis. Sinds september 2019 is Anika werkzaam in onze praktijk.