logo aangepast

menu

Mondhygiënist Amsterdam Noord

Bent u op zoek naar een mondhygiënist in de buurt van Amsterdam Noord? Voor een gezonder gebit of wittere tanden? Een bezoek aan de mondhygiënist zorgt voor gezond tandvlees, minder kans op gaatjes en een schoon gevoel! Wilt u een bezoek brengen zonder doorverwijzing van de tandarts? Bij mondhygiënistenpraktijk Linda Adriaanse is dit mogelijk! U kunt direct uw eigen afspraak inplannen via onze online agenda. Met uw mondhygiënist in Amsterdam Noord bent u verzekerd van een goed resultaat, een fris gebit en een goed advies voor de komende periode!

Mondhygiënist Amsterdam Noord schone tanden

Het reinigen van uw gebit en advies

Bij de mondhygiënist in Amsterdam Noord, Linda Adriaanse maken wij buiten de reguliere behandeling van de Airflow behandeling. Bij deze behandeling richten wij ons op het oppervlak van uw tanden. We gebruiken het EMS Airflow apparaat om alle soorten aanslag van uw tanden te halen. De resultaten van deze behandeling zijn verbluffend. Heeft u last van aanslag op uw tanden of last van tandsteen? Maak direct een afspraak. Wij geven u een volledige behandeling die uw mond in zijn geheel reinigt. Wij richten ons volledig op de gezondheid van uw gebit.

Een ervaren mondhygiënist in de buurt van Amsterdam Noord

Mondhygiënisten praktijk bestaat al meer dan 25 jaar als mondhygiënist in de buurt van Amsterdam Noord. Door onze ruime ervaring en het constant bijhouden van onze kennis door middel van cursussen heeft u na het bezoek weer een gezonde glimlach! Ook als u last heeft van een nare geur uit uw mond kunnen wij u van dienst zijn. Als mondhygiënist in Amsterdam Noord polijsten wij uw gehele gebit en geven u vervolgens een poetsinstructie zodat u, wanneer u thuis komt, uw gebit goed kunt onderhouden. Ook beschikken wij over een ruim assortiment aan elektrische tandenborstels en andere accessoires om uw gebit te kunnen onderhouden. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem contact op of maak direct een afspraak in onze online agenda.

Als mondhygienist aangesloten bij de NVM