logo aangepast

menu

Mondhygiënist Landsmeer

Op zoek naar een mondhygiënist in Landsmeer waar u terecht kun voor een gezonder gebit en wittere tanden? Bij Mondhygiënistenpraktijk Linda Adriaanse kunt u met een gerust gevoel terecht. Wij bieden uitgebreide behandelingen voor preventieve mondzorg. Zo voorkomen wij gaatjes door u zowel een uitgebreide gebitsreiniging te geven, als u een goede instructie te geven voor de toekomstige poetsbeurten.

Een keer in het half jaar langskomen bij de mondhygiënist in Landsmeer zorgt ervoor dat u vervelende gaatjes of erger voorkomt. Wilt u direct een afspraak maken? Dit kan gewoon via onze vernieuwde webagenda.

Mondhygiënist in Landsmeer

Het reinigen van uw gebit en advies

Wij kunnen buiten de reguliere gebitsreiniging om, uw tanden reinigen door middel van Airflow. Dit is een aanvulling op de reguliere gebitsreiniging die vervelende aanslag weghaalt en uw tanden witter maakt. Bij uw mondhygiënist in Landsmeer: Linda Adriaanse maken we gebruik van het EMS Airflow systeem. Dit systeem behaalt verbluffende resultaten die wij u graag laten zien. Gemakkelijk een afspraak maken via onze vernieuwde webagenda? Of wilt u liever weten of uw verzekering de behandeling vergoed? Bekijk onze tarieven!

Een mondhygiënist in Landsmeer met ervaring

Mondhygiënistenpraktijk Linda Adriaanse bestaat al meer dan 28 jaar als mondhygiënist in Landsmeer. Doordat wij een ruime ervaring hebben binnen het vak en dat wij door middel van cursussen onze kennis uitstekend bijhouden, heeft u na een bezoek weer een gezonde glimlach! Heeft u last van een nare geur uit uw mond? Ook hiervoor kunnen wij u van dienst zijn. Als mondhygiënist in Landsmeer reinigen wij uw gehele gebit en geven we u de nodige instructies hoe u zelf uw gebit kunt onderhouden. We beschikken ook over een ruim assortiment aan toebehoren waarmee u met de nieuwste technologie, zelf uw tanden uitstekend kunt bijhouden.
Als mondhygienist aangesloten bij de NVM