Mondhygiënist Purmerend - Mondhygiënistenpraktijk Linda Adriaanse
391
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-391,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Mondhygiënist Purmerend

Mondhygiënist Purmerend: Op zoek naar een mondhygienist in de buurt van Purmerend? Die helpt met het schoon houden van uw gebit? Bij mondhygiënistenpraktijk Linda Adriaanse is het mogelijk zonder doorverwijzing van uw tandarts! Door middel van onze web agenda is het mogelijk direct een afspraak in te plannen. Uw mondhygiënist in de buurt van Purmerend verzekert u van een goed resultaat, een frisse ademen een persoonlijk advies om uw tanden gezond te houden!

Mondhygienist Purmerend

Handig een afspraak maken via de webagenda

Vriendelijk personeel

Al meer dan 28 jaar actief in Landsmeer!

Het reinigen van uw gebit met de Airflow

Linda Adriaanse, mondhygiënist in de buurt van Purmerend maakt buiten de reguliere behandeling, gebruik van de Airflow behandeling. Tijdens deze behandeling wordt de focus gelegd op de uitstraling van het tandoppervlak. De aanslag die door bijvoorbeeld koffie of roken maar ook gewoon in de loop der tijd op uw tanden terecht komt, verwijderen we met het EMS Airflow apparaat. Laat u verbazen door deze behandeling! Heeft u een nare geur uit uw mond of wilt u zeker weten dat dit niet zo is? Wij verwijderen tandsteen dat nare geurtjes veroorzaakt. Maak direct een afspraak. Wij geven u een behandeling die uw mond in zijn geheel reinigt. Linda Adriaanse, uw mondhygiënist in de buurt van Purmerend richt zich volledig op het welzijn van uw gebit.

Een ervaren mondhygiënist in Purmerend

De mondhygiënisten praktijk van Linda Adriaanse bestaat al meer dan 25 jaar als mondhygiënist in de buurt van Purmerend. Wij houden constant onze kennis bij door elkaar scherp te houden en door elk jaar de benodigde cursussen te volgen van het kwaliteitsregister voor mondhygiënisten. Als mondhygiënist in Purmerend reinigen wij uw gehele gebit en geven u vervolgens een uitgebreide instructie voor het poetsen van uw tanden. Voor alle benodigdheden bij het schoonmaken van uw gebit kunt u altijd bij ons terecht. We hebben een klein assortiment met de beste producten voor het schoonhouden van uw gebit. Direct een afspraak maken? Neem contact op of maak direct een afspraak in onze online agenda.

Als mondhygienist aangesloten bij de NVM

Direct een afspraak maken via onze webagenda?