Mondhygiënist Amsterdam - Mondhygiënistenpraktijk Linda Adriaanse
405
page-template-default,page,page-id-405,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Mondhygiënist Amsterdam

De gezondheid van uw gebit laten controleren door een mondhygiënist nabij Amsterdam? Wij werken graag samen met u naar een zo goed mogelijke mondgezondheid. Het is bij ons gewoon mogelijk om een afspraak te maken zonder doorverwijzing van de tandarts. Hiervoor is het niet eens nodig te bellen en kunt u direct gebruik maken van onze web agenda. Bekijk de positieve ervaringen van mensen die eerder voor onze praktijk hebben gekozen op onze review pagina!

Mondhygienist Amsterdam

Handig een afspraak maken via de webagenda

Vriendelijk personeel

Al meer dan 28 jaar actief in Amsterdam!

Het reinigen van uw gebit met de Airflow

Bij de reguliere behandeling controleren wij uw gebit en voeren we een uitgebreide gebitsreiniging uit. Ook adviseren we u hoe u het best kunt poetsen en waar u beter op dient te letten. We bieden echter niet alleen de reguliere behandeling aan. U kunt bij de mondhygiënist nabij Amsterdam ook terecht voor een Airflow behandeling. Bij deze behandeling wordt het oppervlak van uw tanden behandeld met een zoutstraal waarbij er meer aanslag wordt verwijderd dan bij de reguliere behandeling. De behandeling wordt uitgevoerd met behulp van de EMS Airflow.

Een ervaren mondhygiënist nabij Amsterdam

De mondhygiënistenpraktijk bestaat al bijna 30 jaar en blijft sinds het begin al op de hoogte van de laatste nieuwtjes op het gebied van mondhygiëne. Wij doen dit door middel van cursussen, congressen en door ons eigen werk zo goed mogelijk uit te voeren. De mondhygiënist nabij Amsterdam kan u ook van dienst zijn met een nare geur in uw mond. Deze geur kan worden veroorzaakt door bijvoorbeeld tandsteen of een klein gaatje. We helpen u niet alleen bij het schoonmaken van uw mond maar hebben ook een mooi assortiment aan producten die u ondersteunen om uw mond schoon te houden.

 

Wilt u een afspraak maken in de praktijk? Gebruik onze web agenda als u reeds bent ingeschreven. Ga naar het inschrijfformulier als u een nieuwe patiënt bent.

Als mondhygienist aangesloten bij de NVM

Direct een afspraak maken via onze webagenda?